Ceremonier och riter - andra erbjudanden

Livet är värt att firas, så låt oss fira mer och låt oss skapa magi tillsammans! Jag erbjuder mina tjänster som officiant och sångerska till högtider och de firanden som just Du föreslår och önskar. Det kan vara så att ni vill skapa en ny ceremoni eller återskapa en gammal. 

Under fliken Ceremonier och riter – genom historien, kan du läsa om många olika ceremonier och riter vi firat genom åren samt idag. Läs mer där och låt dig inspireras. 

Nedan finner ni några exempel på högtider vi kan fylla med fest, mat, musik och högtidliga tal – där jag som ceremonimästare kan ansvara för helheten.

Baby shower – Mammaparty

Här har man såklart fokus på den nya lilla människan, som är på väg. Men varför inte skapa en högtid också kring mamman? Hon är hjälten i sagan som skapas och behöver all uppmärksamhet och hyllning för det fantastiska jobb hon gör. En superkvinna, helt enkelt.

Viktiga födelsedagar

Att fylla 18 år är en av de största dagarna i livet – det är där vi tar steget in i vuxenvärlden. Låt oss lyfta denna viktiga dag och fira denna unga person som äntligen ska få bli självständig. Jämna födelsedagar brukar vi ju traditionellt fira på olika sätt, men varför inte även göra 18-årsdagen till en stor högtidsstund, med tal, musik, fest och sång?! Det stora, spännande klivet in i vuxenvärlden.

Studenten och examen

Dessa högtider är vi duktiga på att fira. Även vid dessa högtider kan jag som ceremonimästare tillsammans med berörda, planera och genomföra festligheterna och ansvara för hela firandet.

 

Bygga nytt och inviga

Att bygga ett nytt hus för sig själv och sin familj är en stor bedrift och som ofta pågår under längre tid. En så kallad takläggningfest brukar man ibland hålla för de som hjälpt till. Så, varför inte göra en festlig ceremoni och inviga huset tillsammans med de som hjälpt till och med familj, släkt och vänner?

Pension på gång

Här brukar man hylla den aktuella personen på dennes arbetsplats, men varför inte skapa en högtidlig ceremoni med släkt och vänner där man hyllar den nyblivna pensionären och ger en ”avspark” in i den välförtjänta ledigheten!? Free at last!

Kontakta mig om du vill prata mer om just din högtidsdag, få tips och idéer, samt offertförslag.