Aktuellt Camillas Competens Aktuellt Camillas Competens Aktuellt Camillas Competens
2021-12-09

Mobil Kultur i Norrland!

Camillas Competens nu med Kulturstöd från   

Nu kör jag och mina musikerkollegor vidare med projektet ”MOBIL KULTUR I NORRLAND”.

Med sångerskan Camilla Karlsson i spetsen, turnerar nu hon med härliga musiker under hela 2022, runt i JÄMTLANDS- VÄSTERNORRLANDS- SAMT DALARNAS LÄN på ett säkert och mobilt sätt.

Från turnébilarna hoppar de ut, pluggar in och håller många, mindre konserter, ute på så många platser som möjligt, för att sprida musik, sång och glädje till alla utsvultna kulturälskare.

Med bra avstånd, men med mycket hjärta vill vi underhålla Er!

Turnéplanen uppdateras kontinuerligt!

VI SES!

Läs mer om Camilla Karlsson: (Flik till Sångerskan)  https://camillascompetens.se/sangerskan/

Presentation av mina musikerkollegor:

Jesper Lindgren

Jesper Lindgren, född och uppvuxen i Änge, Offerdal, frilansar som musiker med gitarr som huvudinstrument. Just nu ligger mycket fokus på glamrockbandet ”Velvet Insane” som i juli släpper sitt andra fullängdsalbum.

Länk till Velvet Insanes FBsida: https://www.facebook.com/velvetinsane/

Som musiker har han tidigare medverkat i olika typer av sammanhang, i olika band och konstellationer. Många olika stilar och genrer har det också blivit; under två somrar var han t.ex. kapellmästare för föreställningen ”Dunderklumpen” i Döda Fallet.

Jesper är även grundaren till insamlingsgalan ”Stjärnfall” som har ägt rum totalt sex gånger sedan starten 2012.

Anna och Jesper spelar även mycket tillsammans som duo, på allt från trubadurkvällar på restauranger och fester till finstämda kyrkokonserter och högtider. Många livemusik-quiz har det också blivit genom åren..!

Anna Ulin

Anna Ulin, från Hammarstrand, frilansar inom kultur med Jämtland som bas. Hon är utbildad inom främst musikal och är idag verksam som artist, musiker och skådespelare.

Hon har medverkat i föreställningar som: Östersundsrevyn, Estrad Norrs produktioner ”Utanförskapet” samt ”Lillebror och Karlsson på taket”, och ”Rasmus på luffen” hos Sandelius Kultur & Nöje. Många somrar har tillbringats i Döda Fallet, där hon har medverkat i produktionerna ”En midsommarnattsdröm”, ”Flykten till Ravundbergen”, ”Som ni vill ha det”, ”Vildhussen” samt ”Dunderklumpen”.

Anna jobbar dessutom som sångerska i olika sammanhang.

Utöver det hörs hon som presentatör för P4 Jämtlands lokala musiktopplista P4-toppen.

Jonas Eriksson

Jonas Eriksson är uppväxt i Hallen (Åre kommun) och har med Jesper Lindgren glamrockbandet ”Velvet Insane” där han är sångare och låtskrivare.

Länk till Velvet Insanes FBsida: https://www.facebook.com/velvetinsane/

Jonas ses ofta tillsammans med Jesper i musikaliska sammanhang, t.ex. i föreställningen ”Dunderklumpen” som tog plats i Döda Fallet 2019.

Intresset för musik kom tidigt i livet och under lågstadiet började Jonas spela trummor/slagverk på Åre kulturskola. Under gymnasiet växte intresset för sång och han var senare länge medlem i ungdomskören ”Frösö Vokal”.

Jonas ser mycket fram emot att fortsätta turnén ”Mobil Kultur i Norrland”!

Larsa Karlsson

Larsa Karlsson,  född och uppvuxen i Övre Rise, Offerdal. Han är gitarrist och jobbar även inom bilindustrin, jord- och skogsbruk. Larsa har lång och gedigen kunskap och erfarenhet som gitarrist och då främst inom genren hårdrock. Han har tidigare spelat med band som Quest, Lex Luthor. m.fl.

Han är en hejare på ljudteknik och kommer under turnén ansvara för den delen.

Under pandemin har det varit lite gitarrspel men nu ser han fram emot att hänga med på den här turnén ”Mobil Kultur i Norrland” och få möta publiken igen.

Obs! Han deltar endast delvis i turnén.

Camillas Competens Körledare
2021-12-09

 

VI VILL TACKA FÖLJANDE SAMARBETSPARTNERS

för projektet ”Mobil Kultur i Jämtland” under 2021:

Regionledningen Jämtland/Härjedalen

Länskulturen

Estrad Norr

Krokoms kommun

Strömsunds kommun

Bräcke kommun

ABF, Bräcke

Projektet som finansierade ”Mobil Kultur i Jämtland” hette: ”Kultur för hälsa” och var ett krisstöd, som jag som frilansande musiker kunde söka och också fick beviljat. Målgrupperna var de som lidit mest under Coronapandemin. I första hand våra unga samt äldre.

Det blev ett otroligt kulturprojekt med fantastiska slutresultat på alla sätt!

Jag är såå tacksam och stolt för det vi genomfört!!

Här  kan Ni kortfattat läsa om slutresultaten för de tre perioderna.

 Projektresultat. Period 1, 2 och 3:

Antal konsertdagar: 39 st

Summa antal konserter: 52+39+35 = 126 st

Summa antal publik: 1515+1347+1600= 4462 st. Alla åldrar.

Summa antal mil: 546,75 mil.

Ja vi var verkligen överallt med vår musik. Och vi sjöng mest utomhus!

Vi sjöng för; dagis, förskolor, skolor, gymnasier, seniorboenden, äldreboenden, LSS boenden, stora arbetsplatser, mataffärer, bensinstationer, studieförbund, allmänna platser som ligger centralt i olika orter, glassbarer, torg, campingar.

 

TACK ALLA för ett fantastiskt SAMARBETE!