Diplomerad Borgerlig Officiant

Med ödmjukhet och vetskap om att jag har en uppgift att utföra, vill jag ge er den finaste ceremonin som ni önskar och som ni kan minnas i era hjärtan.

Diplomerad borgerlig officiant:

Under hösten 2023 utbildade jag mig till borgerlig officiant hos ”Ceremonimästarna” i Gamla Stan, Stockholm. I fyra dagar studerade och lärde jag mig om yrket och vad olika ceremonier innebär för oss människor och om hur de ska utföras. 

Med vördnad och glädje erbjuder jag mina tjänster som borgerlig officiant och gärna i kombination med min sång, musik och pianoackompanjemang. Vid önskemål, även egenskrivna texter och dikter.

De ceremonier jag är diplomerad för är:

ð  Namngivning

ð  Begravning

ð  Vigsel

Se mitt diplom här

Här kan ni läsa om mina erbjudanden kring namngivning, begravning samt andra ceremonier som kan vara intressanta.

När det gäller vigsel, är det myndighetsutövning och du hittar mig som borgerlig vigselförrättare och mer information under Länsstyrelsens hemsida, Krokoms kommun, Jämtlands län.

En borgerlig ceremoni

Vi människor använder olika ceremonier och riter igenom livet och de är viktiga för oss. En borgerlig ceremoni är en privat och fri sammankomst som vi formar tillsammans, enligt önskemål. Målet är att vi, genom hela processen, har en bra dialog, att varje part är delaktig och att vi tillsammans lägger upp ceremonin på bästa sätt. Önskan är att vi sedan kan se tillbaka och minnas ceremonin med värme.

Musik komplement till ceremonin

Förutom att ansvara och leda ceremonin erbjuder jag även min sång och musik samt textskrivande. Jag sjunger gärna de sånger som ni önskar, ordnar pianospel till gemensamma sånger eller enklare musikstycken. Jag erbjuder mina egna dikter och texter eller hjälper er att hitta annat textmaterial ni önskar. De anhöriga som önskar delta på olika sätt, stöttar jag gärna.

Hyra av ljudanläggning och tekniska hjälpmedel

Jag har teknisk utrustning som kan hyras vid behov. I denna tekniska utrustning ingår ett eget el-piano, ljudanläggning samt mikrofoner. Finns det inte tillgänglig ström så löser vi detta med andra hjälpmedel. 

Vigselceremonier är avgiftsfria och är myndighetsutövning. Kring övriga ceremonier skickar jag offert utifrån era önskemål uppdelat på arbetsinsats:

ð  Officiant

ð  Officiant, solosång med eget pianoackompanjemang.

ð  Officiant, solosång, pianoackompanjemang till solosånger, gemensamma sånger samt enklare musikstycken

ð  Komplement med instrument och ljudanläggning

ð  Jag reser gärna. Men blir resan lång, ger jag ett fast pris på min resekostnad.

Lyssna hur jag sjunger: 

Sång: Camilla Karlsson
Piano: Mats Ternvall
Inspelningsplats: Frösö Kyrka

camillascompetens · Nine Million Bicycles

Kontakta mig om du vill veta mer, samt få offertförslag.

Här finns information om Ceremonimästarna: https://ceremonimastarna.se/