CC-bvxl-korsang

C.A.M.I.N.G CHOIR

… är en portabel kör med utgångspunkt Krokom, Östersund, Jämtland. Kören drivs av Camilla Karlsson i samarbete med Ingvar Bergner.

Vår vision är att sprida sångglädje i hela Norrland.

Med repertoar i genrer som “rootsmusik”, rock, pop, musikal, reggea och gospel, erbjuder vi en professionell, rungande och unik konsert till arrangörer som vill prova ett nytt körkoncept.

Vi har funnits i flera år nu och har spelat på många olika varierande konserttillfällen.

T.ex. Invigning av Skidskytte VM 2019, Star for Life med John Lundvik, Julkonsert med Roger Pontare, Marching for love med Eric Gadd, Triple & Touch och Sydafrikanska kören “Star for life”, Storsjöyran, Globen, ute i Jämtlands byar, Körfestivaler, Elegant bal, för Kungen på Konungens Eriksgata, Jamtlis årliga Julmarknad, Gospelturné på Inlandsbanan, Östersundstravet, “Vårruset” med Blossom, på Bolagsstämmor, i Kyrkor och Gudstjänster, Musikcaféer, Studentfester, Körtävlingar, Äldreboenden, Skolor, flyktingförläggningar, m.m.


C.A.M.I.N.G CHOIR

Vi erbjuder ett samarbete mellan CAMING GOSPEL och Er kör. Tillsammans övar vi och genomför en eller flera gemensamma konserter.


C.A.M.I.N.G WORKSHOP

Vi arrangerar musikalisk fortbildning och workshops för befintliga körer, arbetsgivare i näringsliv, offentlig verksamhet samt för företag, grupper och konferenser.


C.A.M.I.N.G WORSHIP

Vi erbjuder ett samarbete med verksamheter, kyrkor och församlingar samt andra arrangörer som vill förgylla sin verksamhet med gospel och lovsång.


C.A.M.I.N.G COMP

…är en professionell musikgrupp som ger ackompanjemang i olika musikaliska sammanhang. De rutinerade medlemmarna skapar allt från gung och sväng, till stämningsfullt och stillsamt inom flertalet musikstilar.

Boka

Camilla Tel: 0705-57 58 09

Kontakta Ingvar för praktiska frågor: ingvar.bergner@gmail.com  Tel: 070-357 68 08

Ladda ner

Ladda hem Flyers C.A.M.I.N.G GOSPEL

Ladda hem bilden C.A.M.I.N.G GOSPEL

 

Under fliken Aktuellt kan du läsa mer om våra kommande konserter och evenemang.